Уважаеми приятели на националния фотоконкурс Най-сладка целувка“! Пригответе фотоапаратите или телефоните

...
</TD
>Уважаеми приятели на националния фотоконкурс Най-сладка целувка“! Пригответе фотоапаратите или телефоните
Коментари Харесай

Целувайте се и се снимайте - започва конкурсът Най-сладка целувка

Уважаеми другари на националния фотоконкурс " Най-сладка целувка “! Пригответе фотоапаратите или телефоните и тръгвайте отново на лов за целувки!, споделят уредниците на един от най-забавните състезания и още:

18-то издание стартира през днешния ден, 20 ноември, а на 14 февруари ще обявим спечелилите! Краен период 13 февруари 2024-та!

Очакваме до 5 авторски фотоса в автентичен размер, съпроводени с две имена на фотогораф и координати за връзка на e-mail: [email protected] до 13 февруари 2024-та!

Следете новините на страницата на " Най-сладка целувка " във Facebook!

Припомняме, че в лятното издание измежду премиите бяха:

- круиз за фотограф и 10 другари на яхта край Варна,

- уикенд в Парк хотел Естрея и Естрея Резиденс,

- предложения за двама за целия сезон 2023/2024 -та за концертите на Нов симфоничен оркестър, книгата " Макгахански блусове “ от Юли Шумарев,

- курс по йога от Николета Ковачева, сетове с подаръчна билкова козметика от InaEssenials, ваучери за онлайн книжарница Сторе БГ,

Най-много награди пък получиха възпитаниците на фотографския клуб при ОДК Пловдив, които получиха книгата " Тайните на фотографията “ от Цветан Вакарелийски.

За обичайното издание премиите са още повече!

За първи път фотоконкурсът ще има събития и в София, с изключение на в Пловдив, през целия месец февруари 20 билборда ще радват пловдивчани с определено от " целувката “, а на 14 февруари от 11 до 16 ч. на Главната още веднъж ще има галерия на въженца със щипки за пране – с цел да напомним, че целувката е сладка нужда, естествена и нужна, като водата и въздуха!

18-то издание се организира обичайно под егидата на Община Пловдив и за първи път ще издадем азбучник със фотоси от всички издания от 2007-ма година до момента.

Ще се радваме на всички медии, които протегнат ръка за партньорство!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР